Szűrés
https-//www.katrinsolutions.com/uk/selectionmanual
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
4
8
2
1
3
Termék részletek


Wc gél 1 liter

Wc gél 1 liter
693 Ft+ ÁFA / db
Alkalmazási terület
A CLEANECO WC gél cukornádból kivont cukortenzid tartalmának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet.
Alkalmas konyhai és fürdőszobai felhasználásra egyaránt.
Használhatja kerámia zománc, rozsdamentes, inox, műanyag, és üveg felületek, csaptelepek tisztítására, fürdőszobai és konyhai felmosásra is.

A mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának eredményeként wc kagylóknak, szanitereknek és az egyéb tisztított felületeknek magas fényt biztosít.

Savakra érzékeny felületek (mészkő, márvány) tisztítására ne használja!

A termékeink gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 98%-ban lebomlik.Felhasználási javaslat
A terméket használhatjuk felmosás jelleggel is, felmosáskor 10 liter vízhez adjon 0,5-1 dl-t a koncentrátumból.
A koncentrátum hígítása napi, szállodai, vendéglátóipari vagy intézményi felhasználás esetén 5-10%-ban (10 liter vízhez 0,5-1 dl koncentrátum) javasolt.
Alkalmi- ill. nagytakarításnál, makacsabb vízkő- és egyébb lerakódások, durvább szennyeződések esetén a szert 10-100%-os töménységben ajánljuk.

A szert szórófejes palackba töltve 20 cm távolságból spriccelje a tisztítandó felületre, majd hagyja hatni 0,5-2 percig,
ezt követően nyeles kefe segíségégvel tisztítsa meg a perem alatti részeket is majd öblítse le vízzel. Használat előtt mindig végezzünk próbatisztítást.
  • Cikkszám
    1207
    Tömeg
    1,02 kg/db